Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014


 Οι ΕΝ.ΔΗΜΟ. σε συνεργασία με την Ανεξάρτητη Κίνηση Εκπαιδευτικών ΠΕ Καστοριάς, την +Εργασία (Εθελοντική Εργασία Καστοριάς) και τους Αλληλέγγυους Καλλιεργητές (Σπορείο), συγκεντρώνει σχολικό υλικό (τσάντες, τετράδια, μολύβια, στυλό, κασσετινές, χρώματα, βιβλία κλπ) που θα στηρίξουν οικογένειες χαμηλών εισοδημάτων μέσω της πρόνειας της ΠΕ Καστοριάς.

Όσοι επιθυμείτε να προσφέρετε σχολικό υλικό μπορείτε να το παραδίδεται στο Στέκι των ΕΝ.ΔΗΜΟ. το οποίο βρίσκεται πίσω απο την πιάτσα ΤΑΧΙ στο παρκινγκ του Δημαρχείου (πλατεία Μακεδονομάχων -πρώην Βαν Φλίτ-) και θα λειτουργεί καθημερινά απο τις 18:00 μέχρι τις 21:00 το βράδυ, καθώς και 12:00 έως 14:00 το μεσημέρι του Σαββατοκύριακου.

Επίσης στα γραφεία της Εθελοντικής Εργασίας Καστοριάς (+Εργασία) τα οποία βρίσκονται στον παλιό στρατώνα, στο Δημοτικό Ναυταθλητικό Κέντρο (Πρώην στρατόπεδο Μηχανικού) και λειτουργούν κάθε Δευτέρα,Τετάρτη και Παρασκεύη απο τις 18:00 εώς τις 20:30 ή 21:00 περίπου.

Το υλικό θα συγκεντρώνεται μέχρι την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου και ίσως παρατείνουμε την ημερομηνία λίγες ημέρες, ανάλογα με την ανταπόκριση.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου