Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018

Οι εισηγήσεις του 23ου Δημοτ. Συμβουλίου (27/11/2018)

Το πλάτεμα της δημοκρατίας είναι μια υπόθεση του κάθε πολίτη. Οι πληροφορίες με τις οποίες αποφασίζουν οι εκπρόσωποί σας στο δημοτικό συμβούλιο είναι διαθέσιμες σε όλους τους πολίτες, ώστε να τους κατευθύνετε με τις παρατηρήσεις σας και την κριτική σας στις καλύτερες δυνατές αποφάσεις.
Τα θέματα του δημοτικού συμβουλίου τις περισσότερες φορές επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας και την καθημερινότητά μας.
Μπορείτε να μας στέλνετε τις παρατηρήσεις σας στο endimo.kastoria@gmail.com ή να επικοινωνήσετε κατευθείαν με μήνυμα από τις φόρμες επικοινωνίας στη πλευρική ζώνη εργαλείων του blog των ΕΝ.ΔΗΜΟ.



ΘΕΜΑΤΑ  Πιέστε πάνω στον τίτλο κάθε θέματος ώστε να διαβάσετε την εισήγηση


Α/Α
ΤΙΤΛΟΣ
Ανακοινώσεις – Ενημερώσεις.
Ονομασία αίθουσας στο πρώην Διδακτήριο Αποσκέπου (παραχωρημένο στον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Αποσκέπου) στη μνήμη του δωρητή Σταύρου Νακασιάν, ως «ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΑΚΑΣΙΑΝ».
[Δέν έχουμε ακόμα εισήγηση]
Τροποποίηση της υπ’ αριθ. 19/2018 απόφασης ΔΣ με θέμα: «Επικαιροποίηση – Τροποποίηση του Κανονισμού Λειτουργίας του Θεματικού Χριστουγεννιάτικου Πάρκου «Ο Άι Βασίλης των Ευχών» στο πάρκο ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ της Δημοτικής Κοινότητας Καστοριάς του Δήμου Καστοριάς».
[Δέν έχουμε ακόμα εισήγηση]
Τροποποίηση αποφάσεων Δημοτικού Συμβουλίου αναφορικά με τον ορισμό υπολόγου έργων.

[Δέν έχουμε ακόμα εισήγηση]
Έγκριση 5ου Α.Π.Ε. (Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών) –τακτοποιητικού– του έργου «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΚΑΙ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΩΝ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΩΝ ΛΥΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ».

[Δέν έχουμε ακόμα εισήγηση]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου