Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018

Τα ηχογραφημένα πρακτικά του 7ου Δημ. Συμβ. και η μειοψηφίες των ΕΝ.ΔΗΜΟ.


Τα ηχογραφημένα πρακτικά του 7ου Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καστοριάς που έγινε την 20/03/2018.

Σε αυτή τη συνεδρίαση καταψηφίσαμε το 16ο Θέμα: Έγκριση συμμετοχής του Δήμου Καστοριάς στην 8η Διεθνή Έκθεση Γούνας “Fur Excellence in Athens 2018” – Έγκριση δαπανών – Έγκριση μετάβασης εκπροσώπων. με το εξής σκεπτικό:



Η πολιτεία έχει κάνει ήδη πολλά για τους γουνοποιούς (διεθνες αεροδρόμιο, ΤΕΙ διεθνούς εμπορίου, χάρισμα δανείων και συνεχίζει να στηρίζει). Οι γουνοποιοί παρόλα αυτά δείχνουν συνεχώς ασυνέπεια και ανήθικη, αντιεπαγγελματική στάση.
Η συγκεκριμένη δράση που θα στοιχίζει 5.300€ στον Δήμο είναι αμφίβολης αποτελεσματικότητας. Ειδικά όταν οι τουριστικές υποδομές υπολειτουργούν και ο σεβασμός στον τουρίστα είναι ανύπαρκτος, πρωτεύον είναι να επιλυθούν σε πρώτο βαθμό τα προβλήματα αυτά.
Οι ίδιοι οι γουνοποιοί θεωρούμε αποτελούν τοπική διαφήμιση στη έκθεση και κάλλιστα μπορούν να βοηθήσουν κι αυτοί μια φορά τον δήμο και να μοιράζουν στα περίπτερα τους αφιλοκερδώς διαφημιστικό μας υλικό. Δεν είναι απαραίτητη η ενοικίαση χώρου από πλευράς μας και τα χρήματα που θα εξοικονομηθούν προτείνουμε να διατεθούν στην κατασκευή και τοποθέτηση πληροφοριακών πινακίδων στον δήμο μας (οδικές πινακίδες για κατανόηση του χώρου και εστιασμός σε τουριστικά σημεία).

Για την διευκόλυνσή σας, στη βάση του ηχογραφήματος, θα παρατηρείσετε μερικά λευκά μικρά τετραγωνάκια με το λογότυπο πάνω των ΕΝ.ΔΗΜΟ.
Περνώντας τον δείκτη του ποντικιού πάνω απο αυτά τα τετραγωνάκια εμφανίζονται πληροφορίες για να σας βοηθήσουν στην πλοήγηση του ηχητικού.

Επίσης τα ηχογραφημένα πρακτικά παρέχονται με άδεια χρήσης Creative Commons και είναι ελεύθερα απο κάθε περιορισμό, ενώ μπορείτε να τα κατεβάσετε στον υπολογιστή σας απο το εικονίδιο "Download" πάνω δεξιά ( )


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου