Τρίτη 8 Αυγούστου 2017

Οι εισηγήσεις των θεμάτων του 19ου Δημοτικού Συμβουλίου (7/8/2017)

Μετά το αναβληθέν προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο και λόγω έλλειψης χρόνου δεν καταφέραμε να δημοσιεύσουμε εγκαίρως τα θέματα του χθεσινού δημοτικού συμβουλίου.
Οπότε αυτή η ανάρτηση δεν έχει τον χαρακτήρα διαβούλευσης, αλλά δημοσιεύεται για καθαρά ενημερωτικούς σκοπούς ώστε να υπάρχει σύγκριση σχετικά με την τελική απόφαση που θα αναρτηθεί στο σύστημα "Διαύγεια".

Τα θέματα του χθεσινού δημοτικού συμβουλίου ήταν τα εξής:







Α/Α
ΤΙΤΛΟΣ
Ανακοινώσεις.
Κατανομή πιστώσεων στις Σχολικές Επιτροπές του Δήμου Καστοριάς από τους ΚΑΠ 2017 για επισκευή και συντήρηση σχολικών κτιρίων (ΣΑΤΑ).
Εκ νέου λήψη απόφασης για παραχώρηση της χρήσης του "ΧΩΡΟΥ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΣΠΗΛΑΙΟΥ ΔΡΑΚΟΥ" στην Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Καστοριάς «ΟΡΕΣΤΕΙΑΣ».
Εκ νέου λήψη απόφασης για έγκριση Έκθεσης Επιτροπής Εκτίμησης και Καταμέτρησης για την ανταλλαγή του υπ’ αριθ. 1520 δημοτικού αγροτεμαχίου στην περιοχή «Πέτρα» με το υπ’ αριθ. 854 αγροτεμάχιο, ιδιοκτησίας Κων/νου Πλαστουργού στην περιοχή Φουντουκλή.
Λήψη απόφασης επί της αίτησης παραίτησης του κ. Θεόδωρου Γκαλίτσα από τη θέση του αναπληρωματικού μέλους – ως δημότη – του Δ.Σ. της Σχολικής Επιτροπής Α/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Καστοριάς.
Έγκριση τροποποίησης εγκεκριμένης μελέτης του έργου: «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΤΙΡΙΟΥ 1ου και 8ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ».
Έγκριση 1ου Α.Π.Ε. (Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών) του έργου: «ΔΙΑΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ ΟΔΩΝ – ΣΗΜΑΝΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου