Σάββατο 25 Ιουλίου 2015

Ηλεκτρονική Διαβούλευση για το Δημοτικό Συμβούλιο την 28-07-2015

Οι ΕΝ.ΔΗΜΟ. συνεχίζουν να παρέχουν την δυνατότητα σε κάθε δημότη να ενημερωθεί σε μεγαλύτερο βάθος για τα θέματα που συζητούνται στα δημοτικά συμβούλια καθώς και να συμβάλει ο κάθε πολίτης ενεργά, διατυπώνοντας την άποψή του, η οποία λαμβάνεται υπόψη στο να διαμορφώνεται η στάση μας κατά την ψήφιση των θεμάτων, με την μέγιστη δυνατή κοινωνική αποδοχή.
Ουσιαστικά πρόκειται για διαρκή τοπικά δημοψηφίσματα, στα οποία δίνεται η πρόσβαση στις εισηγήσεις ελεύθερα, και προσπαθούμε να αξιοποιήσουμε το διαδύκτιο για να υπάρχει αλληλεπίδραση απόψεων με την τοπική κοινωνία. Μέχρι τώρα η συμμετοχή σε αυτό το εγχείρημα συμμετοχικής δημοκρατίας ήταν ελάχιστη,παρότι έχουμε δημοσιεύσει σχεδόν όλες τις εισηγήσεις των περισσότερων δημοτικών συμβουλίων μέχρι σήμερα. Δεν απαγοητευόμαστε όμως και επιμένουμε να προσπαθούμε σε αυτή τη κατεύθυνση, γιατί θεωρούμε ότι είναι υποχρέωσή μας απέναντι στο Δημότη, η μέγιστη δυνατή πληροφόρηση και διαφάνεια.

Μπορείτε να μας στέλνετε τις παρατηρήσεις σας είτε υποβάλοντάς τες κάτω  απο αυτήν εδώ τη ανάρτηση σαν σχόλιο, αναφέροντας ως πρόθεμα το "θέμα-Χ" (όπου Χ το νούμερο του θέματος που σας ενδιαφέρει) , είτε στο e-mail endimo.kastoria@gmail.com , είτε σχολιάζοντας απευθείας στην ομάδα μας στο facebook (Πιέστε εδώ για μεταφορά και σύνδεση)

[Πιθανών τα έγγραφα να παρουσιάζουν μια μικρή καθυστέρηση στην εμφάνιση, που οφείλεται στο μέγεθός τους και την ταχύτητα της σνδεσής σας]

ΘΕΜΑΤΑ Δημ. Συμβ.  28/07/2015

   1. Ανακοινώσεις  

  3. Πορεία υλοποίησης προϋπολογισμού Δήμου Καστοριάς οικ. έτους 2015. (Σχετ. απόφαση Οικον. Επιτροπής)


  4. Έγκριση 2ης Τροποποίησης Προϋπολογισμού οικ. έτους 2015 του Ν.Π. Κοινωνικής Προστασίας;, Αλληλεγγύης, Παιδείας και Αθλητισμού Δήμου Καστοριάς. (Σχετ. απόφαση Δ/κου Συμβουλίου Ν.Π.).

 5. Έγκριση Απολογισμού οικ. έτους 2014 του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ «Δημήτριος Μπαϊρακτάρης-Σουλτάνα Πετσάλνικου Μπαϊρακτάρη» (Σχετ. απόφαση Δ/κου Συμβουλίου).




 7. Λήψη απόφασης για συγκέντρωση αρχειακού αθλητικού υλικού της Καστοριάς και έκθεση αυτού.(Σχετ. Εισήγηση Αντιδημάρχου κ. Δ. Πετρόπουλου).

  8.  Ενημέρωση και θέση του Δημοτικού Συμβουλίου επί της σύμβασης με την εταιρεία ΓΕΑΝ για την εγκατάσταση Αιολικού Πάρκου στην Τ.Κ. Αυγής. (Σχετ. έγγραφο της εταιρείας)

  9. Έγκριση γενόμενης μετάβασης εκτός έδρας, Αντιδημάρχου κ. Ευάγγελου Στεργιόπουλου για εκτέλεση υπηρεσίας. (Σχετ. Εισήγηση Δημάρχου)

  10. Έγκριση γενόμενης μετάβασης εκτός έδρας, Αντιδημάρχου κ. Δημητρίου Πετρόπουλου για εκτέλεση υπηρεσίας. (Σχετ. Εισήγηση Δημάρχου).

  11. Λήψη απόφασης για εκμίσθωση του Αναψυκτηρίου του Δάσους της Τ.Κ. Μεσοποταμίας, με την διαδικασία προκήρυξης πλειοδοτικού διαγωνισμού. (Σχετ. Εισήγηση Αντιδημάρχου κ. Ε. Στεργιόπουλου).

  12. Λήψη απόφασης για μίσθωση χώρου στην Τ.Κ. Οινόης για την δημιουργία χώρου αναψυχής, με διαδικασία προκήρυξης μειοδοτικού διαγωνισμού (Σχετ. Εισήγηση Αντιδημάρχου κ. Ε. Στεργιόπουλου).

  13. Έγκριση παραχώρησης κατά χρήση του πρώην αγροτικού ιατρείου της Τ.Κ. Βασιλειάδας του Δήμου Καστοριάς, στην Ενορία Βασιλειάδας. (Σχετ. Εισήγηση Αντιδημάρχου κ. Ε. Στεργιόπουλου).









  19. Λήψη απόφασης για υλοτομία καυσόξυλων σε δημόσια δασική έκταση, για τις ατομικές ανάγκες των κατοίκων των Τ.Κ. Δενδροχωρίου, Αγίας Κυριακής, Πτεριάς και Οινόης του Δήμου Καστοριάς. (Σχετ Εισήγηση Αντιδημάρχου κ. Α. Τέρψη)

  20.  Έγκριση διάθεσης πιστώσεων. (Σχετ. Εισήγηση Δ/νσης Οικονομικών)

  21. Λήψη απόφασης για παραχώρησης ή μη, δικαιώματος χρήσης θέσης στάθμευσης στον Μίχου Χρήστο, στη συμβολή των οδών Ορέστου και Παπαρέσκα. (Σχετ. Απόφαση Επιτροπής Ποιότητας Ζωής)























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου